Om os

×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /var/www/ptmarine.dk/public_html/includes/menu.inc).


Vores kompetence — Din sikkerhed


Precision Technic Marine har i over 30 år været en af Skandinaviens førende leverandører af blandt andet termiske kameraer fra FLIR og fyr, bøjer og meget mere fra Tideland.

Precision Technic Marine blev etableret i 1985 af selskabets stifter og bestyrelsesformand Thomas Dresler, der har rødder helt tilbage til de gamle AGA fyr og AGA termiske kameraer. Vi er en dynamisk virksomhed med fokus på innovation og professionelle løsninger og med stabile medarbejdere. Vort domicil er beliggende i Rødovre, tæt ved motorvejsnettet, men vi har også et filialkontor nær Svendborg. Vi tilbyder totalløsninger, som inkluderer spidskompetencer indenfor rådgivning og support.

Vores kunder er primært marineindustrien og relevante kunde- og samarbejdspartnere.


Kompetence

Precision Technic Marine er baseret på vores unikke ekspertise efter mange år i branchen, men vi udvikler og forbedrer stadig hver dag vores kompetencer inden for marineområdet, så vi kan give vores kunder den bedste rådgivning.

Ansvarlighed

En livslang kærlighed til og respekt for havet ligger bag alle vores beslutninger og foreslag. Marineafmærkning er en sikkerhedsforanstaltning og marineafmærkning og termiske kameraer leveret af Precision Technic Marine er sikkerhed og ansvarlig frem for alt.

Samarbejde

Vi ville ikke være hvor vi er i dag uden vores samarbejdspartnere. Disse tæller både vores leverandører og vores kunder. Ingen opgave er så stor, at vi ikke kan løfte den i fællesskab. Precision Technic Marine sætter stor pris på professionelle relationer.

Troværdighed

Vi stræber efter at levere kvalitetsprodukter og en ypperlig support. Når du er kunde hos Precision Technic Marine bliver du en del af vores professionelle netværk, hvor du altid vil kunne finde hjælp til netop din problemstilling.


Grundlægger og indehaver

Thomas Dresler +45 40 52 12 58Klik her for at læse vores Handelsbetingelser